Spanske delikatesser – Catering til Helsingør

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

Catering er altid et godt valg, hvis du prioriterer at have hænderne fri til dit arrangement, så du kan være fuldt tilstede overfor dine gæster uden at skænke opvartning/servering en tanke. Vi står for alt det praktiske; kokkering af diverse tapasretter, udbringning, udpakning samt traktering, hvis du ønsker at vælge vores grill til. Alle vores tapasretter er tilberedt ud fra stolte spanske traditioner. Vi bærer den sydeuropæiske gastronomi i vores hjerter, og når du bestiller vores catering til Helsingør, kan du altid forvente autentisk tapas kreeret af spanske kokkehænder.

Udsnit af vores catering – Mad ud af huset til Helsingør

Vi har forskellige pakker i vores catering menuer, så du kan vælge, hvad der passer bedst til størrelsen af dit arrangement og dit budget. Blandt vores catering kan du blandt andet finde:

– Lammeskank
– Spyd med Gambas al ajillo
– Cecina af tyndt skåret oksekød med ruccola og hjemmelavet trøffel-paste
– Charcuteri tallerkener med skinke, ost, frugt samt nødder og tapenader

Du kan få et godt overblik over vores fulde menu her. Er der børn med til arrangementet, tilbyder vi også særlige børneretter som f.eks. kødboller i tomatsovs. Herudover er vi altid rådgivende og lyttende, hvis du ønsker, vi sætter særligt fokus på vegetariske retter eller andet. Vi er altid til at snakke med på 23 90 90 19. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få en madoplevelse du husker

Hvis du ønsker en særlig mad ud af huset oplevelse i Helsingør, har du mulighed for at tilvælge live paella og grill, hvor vi sender end af vores spanske kokke med. Her kan du blandt andet opleve udskæring af helstegt pattegris eller opleve den spanske klassiker, paella, bliver lavet over bål med friske skaldyr og hjemmelavet fiskefond.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du catering i Helsingør til dit arrangement? Du er mere end velkommen til at kontakte os på 23 90 90 19. Vi glæder os til at forkæle dig og dine gæster.


Sidebar
Clear
Cache