Spansk catering i Hørsholm

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

Hos Tapas Huset tilbyder vi autentisk tapas til dit arrangement. En af de mange fordele ved tapas er, at du skaber et rum fyldt med liv og samtale. De mange spanske småretter er altid et frisk pust og giver din gæster mulighed for at gå rundt at spise. Der er også tungere retter med, som kræver en tallerken, men generel for vores mad ud af huset er livlige delikatesser, der inspirerer og forfører. Vores mad ud af huset i Hørsholm er bl.a. ideelt til:

– Fødselsdagen
– Receptionen
– Dåben
– Konfirmationen
– Det uformelle bryllup 

Eventfyldt catering i Hørsholm

Hos Tapas Huset har vi den spanske gastronomi tæt inde på kroppen. Du kan derfor regne med at alle retter er ud fra klassiske og autentiske opskriver, der smager af den sydeuropæiske sol. Ønsker du at forkæle dine gæster med en ekstra eventfuld oplevelse ved dit arrangement, kan vi tilbyde at sende en spansk kok ud, der blandt andet kan stå for følgende delikatesser:

– Live paella med friske skaldyr og hjemmelavet fiskebord
– Helstegt pattegris, argentinsk entrecote samt irske lammeribs på grillen.

Herudover følger vores klassiske tapasbord med lune og kolde retter.
Har du nogle særlige ønsker omkring din catering i Hørsholm, så er du velkommen til at kontakte Tapas Huset. på 23 90 90 19. Vi kan rådgive dig om det meste, og skulle du have nogle særlige ønsker, er vi altid imødekommende og til at tale med.

Vi har også lokaler – Catering Hørsholm

Ønsker du lokaler til dit arrangement, kan vi også stille en del af vores restaurant til rådighed. Vi har beliggenhed i hjertet af København – tæt på både Hovedbanegården og Rådhuspladsen. Vi giver gerne et tilbud på skræddersyede anretninger og dertilhørende drikke.

Vores professionelle tapaskokke glæder sig til at forkæle dig med kolde og varme retter ud fra originale spanske opskrifter. Mad ud af huset til Hørsholm? Vi er kun et opkald væk, ring på 23 90 90 19.

Sidebar
Clear
Cache