Catering i Næstved – En bid af Spanien til din næste fest

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

Giv dine gæster en oplevelse udover det sædvanlige med ægte spansk tapas! Hos Tapas Huset har vi 17 års erfaring med det spanske køkken, så du kan være sikker på en festmenu, der sidder lige i skabet. Vi dækker hele Sjælland, så hvis du eksempelvis er på udkig efter catering i Næstved til din næste fest, står vi klar til at rykke ud. Læs med her og lad dig friste af vores spanske specialiteter.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til os på 23 90 90 19, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud til netop dit arrangement.

Tag på en julerejse til Spanien med Tapas Huset

Hos Tapas Huset banker vores hjerter for den spanske madkultur, og vi ser det som vores fornemste opgave at videreformidle vores passion for det spanske køkken til vores gæster og kunder. Derfor gør vi os stor umage for at frembringe en autentisk smag, som du måske kender den fra et hyggeligt tapassted i Barcelona eller Madrid. For at give dig og dine gæster en ægte spansk smagsoplevelse bruger vi originale opskrifter samt friske og nøje udvalgte råvarer.

Vi skræddersyer gerne en løsning, så det passer til dine ønsker og behov. Eksempelvis kan vi tilbyde en stor tapasanretning med et væld af spanske småretter og specialiteter, som dine gæster selv kan gå på opdagelse i. Vi tilbyder også at komme ud til din fest med vores dygtige kokke, der kan stå for helstegt pattegris og paella – en oplevelse, der med sikkerhed vil gøre din fest til noget helt særligt.

Mad ud af huset i Næstved – Giv dine gæster en oplevelse

Catering i Næstved? Vi sidder klar med et godt tilbud på 23 90 90 19. Ring til os allerede i dag og lad os hjælpe dig med planlægningen – vi sørger for at ingenting overlades til tilfældighederne, og du kan nyde dagen med dine gæster.

Sidebar
Clear
Cache