Spansk catering i Køge med Tapas Huset

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

Serrano, Chorizo, Pintxoa, Patatas Bravas. Det spanske tapaskøkken tæller mange elskede klassikere, som du sikkert kender fra rejser til landet med det alsidige og varierede køkken. Hos Tapas Huset formidler vi autentiske spanske madoplevelser til fornuftige priser og med stor respekt for råvarerne og de oprindelige opskrifter og fremgangsmåder. På den måde er du sikker en bid af det ægte Spanien, når du bestiller din selskabsmenu hos os.

Leder du efter catering i Køge? Så er du kommet til det helt rette sted, og du er altid velkommen til at ringe til os på 23 90 90 19. Det er helt uforpligtende, og vi kan sammensætte den menu, der passer til dine ønsker og behov.

Hvad kunne du tænke dig?

Tapas Huset står for den lækreste catering til hele Køge

Hos Tapas Huset brænder vi for den gode smag, friske råvarer og det spanske køkkens mange muligheder. Derfor tilbyder vi også mange forskellige retter og løsninger, når du bestiller mad ud af huset til fest i Køge. Vi tilbyder alt fra vores sirligt anrettede Pintxos og den klassiske Paella med det bedste fra havet til vores flotte tapasanretninger, der egner sig godt til buffet samt vores helstegte pattegris med lækkert tilbehør.

Vores spanske lækkerier passer til enhver begivenhed, og vi rykker meget gerne ud til:

Fødselsdage
Bryllupper
Barnedåb
Konfirmationer
Firmafester
Jubilæer

Med vores catering i Køge er en ting sikkert: Dine gæster vil komme ud på en gastronomisk rejse, hvor de både vil blive overrasket og finde velkendte klassikere.

Lad os sammensætte den perfekte menu til din fest

Slip for at stå i køkkenet hele dagen og nyd i stedet selskabet sammen med dine gæster, så sørger vi for resten. Ring til os på 23 90 90 19 og hør mere om mad ud af huset i Køge. Vi glæder os til at gøre din fest til den spanske gastronomis tegn.

Sidebar
Clear
Cache