Catering i Nordsjælland – Ægte spansk tapas

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

Er du på udkig efter smagfuld catering i Nordsjælland? Og vil du gerne give dine gæster en madrejse til sydligere himmelstrøg? Så er du havnet på den helt rigtige side! Hos Casa Lola er vi nemlig eksperter i spansk tapas efter alle kunstens regler, og vi leverer til hele Nordsjælland. Med os kan du og dine gæster være sikker på en autentisk oplevelse, hvor der er kræset for den helt rigtige spanske smag, og hvor alle retter laves frisk fra bunden. Du kan med andre ord være sikker på, at din arrangement bliver en succes med mad fra os!

Er du allerede fristet? Så kan du fange os på 23 90 90 19, hvor vi kan give dig et uforpligtende tilbud på vores catering i Nordsjælland. Du kan også skrive til os via kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Catering & tapas i Nordsjælland – Specialiteter til enhver lejlighed

Hos Casa Lola kan vi tilbyde en bred vifte af spanske lækkerier til festen. Vi kan eksempelvis rykke ud med ægte spansk tapas – typisk som en elegant buffet, hvor gæsterne så selv kan gå på opdagelse, ligesom vi også kan byde på helstegt pattegris og argentinsk entrecote. Et andet hit er vores live paella, hvor vi sender en kok hjem til dig og laver den spanske klassiker – helt fra bunden med friske råvarer. Mulighederne er mange, når du vælger catering hos os!

Vi kan eksempelvis sørge for mad ud af huset i Nordsjælland til:

  • Fødselsdage
  • Barnedåb
  • Konfirmation
  • Bryllup
  • Havefest
  • Reception
  • Firmafest
  • Jubilæum

Og meget mere! Vi er til at snakke med, og vi er altid friske på at lave en skræddersyet løsning, der er tilpasset netop dit arrangement.

Diner transportable i Nordsjælland med smagen af det ægte Spanien

Vi har spansk blod i årene, og det sidder dybt i os at lave ægte tapas med udgangspunkt i den spanske madkultur. Med 17 år i branchen, står vi ved, at vi er de bedste, til det vi gør.

Skal vi hjælpe med catering i Nordsjælland til din næste fest? Så giv os et kald på 23 90 90 19 og lad os aftale nærmere.

Sidebar
Clear
Cache