Catering i Roskilde – Tapas Huset står for maden til dit arrangement

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

Er du i gang med planlægningen af din kommende fest? Og er du på udkig efter smagfuld catering i Roskilde? Hos Tapas Huset leverer vi spansk tapas til alle typer arrangementer – altid med sans for detaljen, friske råvarer og masser af kærlighed for det spanske køkken. Giv dine gæster en overraskelse og en skøn madoplevelse med vores catering i Roskilde. Læs mere om dine muligheder her på siden.

Smagen af det ægte Spanien – Tapas fra Tapas Huset

Når du bestiller mad hos os, kan du altid være sikker på en professionel og nærværende service, hvor vi lytter til dine ønsker og behov. Her får du frisklavet tapas fra bunden, der er lavet ud fra traditionelle spanske opskrifter for den mest autentiske smag.

Vi har med andre ord spansk blod i årene. Vi har 17 års erfaring med den spanske gastronomi, og vi gør os stor umage med at videreformidle spansk madkultur til vores gæster og kunder. Når vi rykker ud med mad ud af huset, kan vi tilbyde alt fra den store populære tapas, der serveres som en buffet på flot anrettede fade til helstegt pattegris og argentinsk entrecote. Til grill-arrangementer får din fest selskab af vores kokke, som vil tilberede maden efter alle kunstens regler. En helt særlig oplevelse, der tilfører noget ekstra til ethvert arrangement.

Skræddersyede løsninger – Mad ud af huset i Roskilde

Med vores mangeårige erfaring i bagagen kan vi tilbyde skræddersyede løsninger og menuer alt efter arrangementets type og størrelse. Tilføj din fest lidt spansk stemning. Vi kan blandt andet hjælpe med catering i Roskilde til:

Fødselsdage
Bryllupper
Barnedåb
Konfirmationer
Firmafester
Jubilæer

Og meget mere! Ring til os på 23 90 90 19 og hør mere om dine muligheder for ægte spansk catering i Roskilde. Vi glæder os til at høre fra dig!

Sidebar
Clear
Cache