Firmaarrangement i København på spansk manér

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

Skal du holde firmaarrangement i København? Hos Tapas Huset kan du forkæle kollegerne med en autentisk oplevelse med spansk gastronomi i særklasse. Vi har i de sidste 16 år kræset om både maden og atmosfæren, og det har gjort os til eksperter i planlægningen og eksekveringen af en bred vifte af arrangementer – også firmaarrangement i København.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og de spanske madtraditioner, så du kan være sikker på en oplevelse i top hver gang.

Firmafest i København med noget for enhver smag

Hos Tapas Huset er vi kendte for vores store udvalg af klassiske tapasretter. Vores tapas er desuden lavet i delevenlige portioner, så der er rig mulighed for at smage det hele. Ved et firmaarrangement i København kan vi tilbyde at lave en smuk og farverig tapasbuffet med alle vores populære spanske specialiteter. I får også mulighed for at smage de nordspanske pintxos samt klassisk og velkrydret paella. En totaloplevelse, hvor der er gjort noget ud af at skabe de perfekte rammer for netop dit firmaarrangement i København.

Reception eller firmafest i København – Tapas Huset i Jernbanegade

Vi kan også hjælpe dig med at afholde din reception i København. Vores flotte og indbydende selskabslokale er det perfekte sted at afholde reception og andre typer events. Her kan du glæde dig over rolige og private omgivelser. Til en firmafest eller en reception i København er tapas det oplagte valg, da retterne tilfører selskabet en afslappet og uformel atmosfære – og selvfølgelig de bedste smage fra det spanske køkken.

Lad Tapas Huset stå for dit næste firmaarrangement i København

Med hele 16 års erfaring i det spanske køkken er vi det sikre valg, når det kommer til firmafest og reception i København. Giv os et kald på 23 90 90 19, så finder vi sammen den helt rigtige menu og løsning.

Vi glæder os til at se dig og dine medarbejdere til en hyggelig aften på Tapas Huset.

Sidebar
Clear
Cache