Live Paella

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

I 20 år har vi lavet paella hos vores gæster. Konfirmationer i Nordsjælland , havefester på sjælland , alle typer events kommer vi gerne til med vores spanske kok og laver LIVE PAELLA foran jeres gæster.

Live paella er en spansk tradition hvor kokken står og forbereder hele retten foran gæsterne, som efter kommer op til den store pande og tager for sig.

Live paella er perfekt til konfirmationer og sommerfester.

UD AF HUSET, I ALLE SAMMENHÆNGE. KONFIRMATION, BARNEDÅB, HAVEFEST OSV

Skal du holde et arrangement, barnedåb, konfirmation, bryllup, havefest, reception eller en anden form for fejring, kan vi bestemt levere en menu som dine gæster vil huske.

Barnedåb i København & Nordsjælland er noget vi kan. Vi laver catering til barnedåb i nordsjælland , Kæbenhavn og hele sjælland. Vi har levet mad ud af huset til over 50 barnedåb på Sjælland , København og nordsjælland. Vi laver både sammensatte menuer af 3- 4 retter og store flotte buffeter med spanske tapas og antipasti.

Konfirmation på hele sjælland. Skal dine børn konfirmeres og er du trætte af den sædvanlige catering af halv kedelige retter, fortvivl ej. Konfirmationer i københavn, konfirmation nordsjælland og konfirmation på sjælland sørger vi for. Vi leverer friske tapas og antipasti som vi i fællesskab sammensætter. Vi levere tapas & antipasi i form af store flotte buffeter og tag selv borde til konfirmationer på hele sjælland. Husk også vi laver Live paella.

live tapas

Bryllup på sjælland og bryllup i københavn catering

Vi kan lave catering af tapas og antipasti til dit bryllup. Du kan fejre hos os eller vi kan komme til jer. Vi laver flotte buffeter af antipasti og spanske tapas lavet med kærlighed. Vi laver live paella foran dine gæster. Vi servere friske tapas og frisk antipasti til sjælland og københavn.

Receptioner på 20 – 200gæster. Vi kan levere mad , tapas, antipasti , live paella til alt fra 10 – 200 gæster. Og det har vi gjort mange gange før. Vi laver store flotte buffeter af friske tapas og antipasti til hele sjælland og københavn. Live paella af friske skaldyr og safran laver vi foran dine gæster.

Tapas og antipasti laver vi bedre end nogen andre. Vi laver store og små caterings og kommer gerne med vores spanske kokke og forbereder hos dig.

Sidebar
Clear
Cache