Paella i København efter alle kunstens regler

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

Klassisk spansk paella i København? Hos Tapas Huset serverer vi den velkendte ret lavet ud fra stolte madtraditioner – vi går os stor umage for at skabe en autentisk madoplevelse, hvor smagen af det solrige Spanien forkæler dine smagsløg.

Hvis du skal holde fest er paella den perfekte ret til at skabe en afslappet og uformel stemning; retten er nemlig dejlig rustik og gør sig godt på et tag-selv-bord. Vores paella i København kan både bestilles som catering og serveres, hvis du vælger at holde dit selskab hos os.

paella-live

Traditionel spansk mad – paella og sangria i København

Sangria og paella – så bliver det ikke mere klassisk spansk. En populær kombination, der helt sikkert nok skal blive et hit blandt dine gæster.

Vi serverer en lækker sangria i København med en smuk dybrød farve, og som er fyldt med friske og saftige frugter. Sangriaen kan vi servere i kander, så dine gæster selv kan forsyne sig.

Vores populære paella er sprængfyldt med spanske specialiteter såsom kød, fisk og skaldyr. Hertil giver ærter og feberfrugter et flot farvespil og safran er med til at give retten den karakteristiske gule farve.

Paella i København til enhver lejlighed

Paella passer til enhver begivenhed, og vi tør godt prale med, at vi laver den bedste paella i hele København.

Hvis du vælger paella ud af huset, serverer vi den på de store traditionelle paellapander – et smukt rustikt udtryk, som tilfører dit arrangement ægte spansk atmosfære. Vi kommer naturligvis og afhenter panderne dagen efter.

Vores paella i København koster kun 190 kr. pr. person.

Live Paella

I 20 år har vi lavet paella hos vores gæster. Konfirmationer i nordsjælland , havefester på sjælland , alle typer events kommer vi gerne til med vores spanske kok og laver LIVE PAELLA foran jeres gæster.

Live paella er en spansk tradition hvor kokken står og forbereder hele retten foran gæsterne, som efter kommer op til den store pande og tager for sig.

Live paella er perfeKt til konfirmationer og sommerfester.

Sidebar
Clear
Cache