Pintxos i København – ægte spanske specialiteter

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

Er du på jagt efter en ægte spansk madoplevelse til dit næste arrangement? Hos Tapas Huset kan vi blandt andet tilbyde elegante og klassiske pintxos, der med garanti nok skal krydre dit selskab med autentisk middelhavsstemning. Vores pintxos i København er lavet ud fra oprindelige opskrifter og smagfulde kvalitetsråvarer, der tilsammen giver et raffineret og delikat udtryk.

Pintxos i København? Tapas Huset sørger for en helstøbt oplevelse, hvor dig og dine gæster kan se frem til en spansk madoplevelse fra allerførste parket.

Spanske specialiteter i København af høj kvalitet

Vores pintxos i København er tilberedt med stor respekt for spanske traditioner. Pintxos stammer egentlig fra det nordlige Spanien og består af et stykke sprødt brød, der er toppet med lækre og smagfulde delikatesser såsom forskellige tapenader, fisk og pølse. En lille ”hapser”, der er den helt perfekte spise til eksempelvis en reception, hvor maden skal serveres stående.

Farverige pintxos toppet med de bedste spanske specialiteter i København

Er du blevet nysgerrig på vores populære pintxos i København? Så læs mere i vores catering-menu, der byder på menu-sammensætninger til ethvert arrangement. Hvis du bestiller pintxos til dit arrangement i København, serverer vi fem forskellige slags, som komplimenterer hinanden på bedste vis i både smage og farver – et elegant indslag til netop din fest.

Spansk mad i København – vi giver dig smagen af Spanien til alle events

Vores pintxos i København egner sig både som et let hovedmåltid eller som en elegant velkomstsnack. Vi tilbyder et væld af spanske specialiteter i København, så du har mulighed for at sammensætte din menu, som det passer dig bedst.

Bestil spansk mad i København hos Tapas Huset

Spansk mad i København? Så lad Tapas Huset stå for herlighederne – det kan vi godt love dig, at du ikke vil fortryde. Du er meget velkommen til at ringe til os på 23 90 90 19 eller at skrive til os via kontaktformaren her på siden.

Sidebar
Clear
Cache