Selskabslokaler i København med ægte spansk atmosfære

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

Hos Tapas Huset har vi smukke selskabslokaler i København til ethvert arrangement. Vi har i alt plads til 180 spisende gæster fordelt på to etager. Vores førstesal, der har plads til 70 gæster, vil med sikkerhed danne den perfekte ramme om netop dit arrangement – her får du og dine gæster et separat lokale, hvor der er rigeligt med plads til spisning, dans og andre festlige indslag.

Hos Tapas Huset vil vi gøre vores ypperste for, at du får en uforglemmelig fest.

Indbydende selskabslokaler på Vesterbro, nær Frederiksberg

Vores selskabslokaler emmer af spansk atmosfære og hygge, ligesom vores mad også er skabt ud fra stolte spanske traditioner – ja, vi har faktisk 21 års erfaring med at fremtrylle delikate specialiteter for vores gæster. Med andre ord kan du og dit selskab se frem en spansk totaloplevelse, hvor omgivelserne og maden går op i en højere enhed.

Ved bestilling af selskabslokaler kan du både vælge med og uden mad – vi er fleksible, og du betaler naturligvis kun for det, du har brug for. Du er meget velkommen til at ringe til os på [wsb_phone], så tager vi en snak om dine ønsker og behov.

Lækker spansk festmenu – selskabslokaler i København

Vores selskabslokaler ligger i hjertet af Vesterbro, og vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af spanske retter og specialiteter. Vi kan tilbyde alt fra vores lækre tapasretter til elegante pintxos og klassisk paella. Vi har spansk blod i årene, så du kan være sikker på en autentisk oplevelse med de bedste retter fra det spanske køkken. Du kan læse meget mere om vores festmenu her.

Underholdning og egen bar

Ved leje af selskabslokaler hos os i København har du mulighed for at gøre din aften til noget helt specielt – eventuelt med vinsmagning, flamingo-dans eller spansk guitar. Du kan også tilvælge privatbar med bevilling til klokken 2. Klik her for mere info.

Sidebar
Clear
Cache