Spansk restaurant midt på Vesterbro – en unik oplevelse i København

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

Tapas Huset er en spansk restaurant på Vesterbro, hvor der virkelig bliver kræset om smagen og detaljerne. Hos os banker vores hjerter for det spanske køkken, og vi gør os stor umage for, at smagen af det autentiske Spanien skal skinne igennem hver en bid. Derfor kan du altid forvente en helt særlig oplevelse hos Tapas Huset, hvor både smag og stemning går op i en højere enhed. Hvis du leder efter en spansk restaurant på Vesterbro, København, så er vi helt bestemt et besøg værd.

Den spanske madkultur i centrum – spansk restaurant på Vesterbro, nær Frederiksberg

Med vores centrale beliggenhed er der også meget nem adgang, hvis du eksempelvis søger en spansk restaurant i nærheden af Frederiksberg. Hos os går vi aldrig på kompromis med smag og kvalitet – her er ingen nemme løsninger – glæd dig til et solidt måltid mad lavet ud fra stolte spanske traditioner. Med andre ord er vi en spansk restaurant på Vesterbro, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Catering fra Tapas Huset – spansk restaurant på Vesterbro

Brug for catering i København? Hos Tapas Huset tilbyder vi også vores spanske retter ud af huset. Her kan du vælge imellem alt fra lækre tapasretter og nordspanske pintxos til møre bøffer og traditionel paella. Vores catering er af ligeså høj kvalitet, som hvis du spiste i restauranten, og vi sørger naturligvis for at pakke maden godt ind, så den er frisk til servering.

Se vores catering menu her.

Spansk restaurant på Vesterbro? Tapas Huset er svaret! Bestil bord her på siden eller ring på 23 90 90 19.

Sidebar
Clear
Cache