Tapas nær Frederiksberg med autencitet og kvalitet i hver en bid

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

Hos Tapas Huset laver vi tapas med hjertet. Det er vores passion og kærlighed til Spanien, der bærer hele værket, og vi gør os altid stor umage for at tilberede maden efter spanske traditioner. Vi bruger gode danske råvarer til at kreere vores spanske specialiteter, og med vores store udvalg af spansk tapas nær Frederiksberg, skal et besøg nok være et hit for både store og små. Tapas Huset byder ganske enkelt på autentisk tapas i København af en meget høj kvalitet.

Spansk tapas i København, nær Frederiksberg – sammensæt selv din menu

Tapas er en dejlig uformel måde at spise på, og alle vores tapasretter serveres i delevenlige størrelser, så dig og dit selskab kan få smagt på lidt af hvert. Hvis du ønsker den ultimative tapas-oplevelse anbefaler vi vores ”El-Loco”-menu, som består af 12 retter, som I kan dele. Hvis du selv vil sammensætte din menu anbefaler vi tre tapasretter pr. person, og vi kan desuden også tilbyde en lækker charcuteri-tallerken samt flere kød- og fiskeretter.

Klik her for at se hele vores menu med ægte spansk tapas nær Frederiksberg.

Tapas nær Frederiksberg til både hverdag og fest

Vores hyggelige og rustikke lokaler på Jernbanegade i hjertet af København emmer af spansk atmosfære, og vi er det perfekte sted at bestille bord, hvis du længes efter Spaniens varme og gæstfrihed. Her kan du spise din tapas nær Frederiksberg i fredelige omgiver sammen med dem, du holder af.

Kontakt Tapas Huset

Du er velkommen til at ringe til os på 23 90 90 19, ligesom du også kan bestille bord her på siden.

Vi glæder os til at byde dig indenfor til lækker og veltilberedt tapas i nærheden af Frederiksberg!

Sidebar
Clear
Cache