Tapas restaurant i København med ægte spansk stemning

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

Leder du efter autentisk tapas restaurant i København? Hos Tapas Huset har vi mange års erfaring med at servere tapas, hvor kvaliteten og de gode råvarer er til at smage. Vi er milevidt fra den turistede standardtapas, hvor frituresmagen ofte overskygger de mange smagsvariationer. Vi laver alt helt fra bunden, og alt er udført med den største respekt for de spanske madtraditioner og det klassiske køkken. Kom ind i vores smukke tapas restaurant i hjertet af København og lad os forkæle dine smagsløg.

Tapas restaurant på Vesterbro, nær Frederiksberg

Vores rustikke tapas restaurant ligger på det pulserende Vesterbro, så vi er også det oplagte sted at bestille et bord, hvis du søger en tapas restaurant ved Frederiksberg. Vi kan prale af 16 års erfaring med elegant og smagfuld tapas, og restauranten er familieejet på anden generation.

Hos Tapas Huset har vi altså spansk blod i årerne, og vores hjerter banker for den varme og hjertelige stemning, der præger en rigtig tapas restaurant.

Spansk madkultur i særklasse – tapas restaurant i København er den ægte vare

Hos Tapas Huset lever og ånder vi for den spanske gastronomi – en passion, der kan smages i hver en mundfuld. Vi går ind for 100 procent autentiske retter, der er tilberedt ud fra stolte madtraditioner og gode råvarer.

Du kan læse mere om vores menu lige her. Her finder du både vores store tapaskort, hvor du selv kan sammensætte din menu samt vores enkeltretter, hvor der ligeledes er kræset for at frembringe smagen af Spanien.

Book bord på vores tapas restaurant midt i København

Skal vi give dig en unik oplevelse, som du sent vil glemme? Så bestil et bord via bookingsystemet her på siden.

Vi glæder os til at tage dig og dit selskab med ud på en rejse i den spanske gastronomi!

Sidebar
Clear
Cache