Tapas ud af huset i København – en bid af Spanien

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

Står du og skal holde fest? Få en gastronomisk oplevelse og en rundrejse i det spanske køkken og kultur. Hos Tapas Huset tilbyder vi lækker og veltilberedt tapas ud af huset i København. Er du fra Nordsjælland eller anden by, leverer vi selvfølgelig også gerne tapas til dig.

Spanske priser og friske råvarer

paella-live

Vi har spansk blod i årene, og det sidder dybt i os at lave ægte tapas med udgangspunkt i den spanske madkultur. Med 21 år i branchen og leveringer af catering til hele landet, står vi ved, at vi er de bedste, til det vi gør.

Ønsker du en helt særlig spansk oplevelse? Som noget helt unikt tilbyder Casa Lola at lave Live Paella med friske skaldyr og hjemmelavet fiskefond, Tapas af kolde og varme retter, helstegt pattegris og Argentinsk entrecote samt irske lammeribben på grillen. Oplevelsen er stor, når vores spanske kokke rykker ud.

SE VORES MENU – KLIK HER

Tapas catering i København – Kontakt Casa Lola for et super tilbud

screen-shot-2018-07-02-at-12-06-37Tapas Huset Casa Lola tilbyder fuld service og forskellige pakkeløsninger, som bliver formet efter den enkelte gæsts behov. Vi vil selvfølgelig gerne gøre oplevelsen så nem som dig for muligt, så vi kommer gerne og leverer maden og sætter op. Vil du dog gerne selv afhente, kan dette også lade sig gøre.

Tapas catering i København og på Frederiksberg

Vores hyggelige restaurant ligger i hjertet af København, så vi er også det oplagte valg, hvis du eksempelvis er på udkig efter tapas catering på Frederiksberg. Vi kan også tilbyde meget andet end tapas catering i København til din næste fest, eksempelvis paella og pintxos – naturligvis lavet med samme store respekt for de spanske madtraditioner.

Hvis du mangler plads til at holde dit arrangement, kan vi desuden hjælpe dig med et hyggeligt og indbydende festlokale. Det kan du læse meget mere om lige her.

Kontakt Tapas Huset

Tapas ud af huset i København? Lad os klare opgaven! Ring til os på 23 90 90 19 og få et uforpligtende tilbud.

Sidebar
Clear
Cache