Autentisk og smagfuld tapas på Vesterbro

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

Vi kender det alle; længslen efter sommerens tur til Spanien, hvor god mad i solen, gav livskvaliteten et ordentligt hop opad. Vi kan her hos Tapas Huset trøste dig med, at du ikke behøver at rejse langt for de spanske specialiteter. Vejret kan vi ikke gøre noget ved, men vi tør godt love dig, at du hos os kan opleve ægte spansk atmosfære med autentisk tapas lige midt på Vesterbro. Vi har skabt nogle smukke og rustikke rammer, hvor maden rigtigt kommer til sin ret.

Tapas på Vesterbro? Tapas Huset giver dig en gennemført oplevelse med det allerbedste fra det spanske køkken. Du vil bestemt ikke fortryde en aften i selskab med spansk stemning og gastronomi.

Tapas i Jernbanegade – midt i København

Vores placering i hjertet af København bliver ikke meget bedre. Et rigtig godt udgangspunkt for en hyggelig aften ude med dem, du holder af. Vores restaurant har hele 16 års erfaring med at servere velsmagende tapas på Vesterbro, og vi gør os desuden stor umage med at holde alle retter i traditionel spansk stil.

Med andre ord lægger vi vægt på, at vores tapas på Vesterbro udelukkende er tilberedt på gode råvarer af en høj kvalitet.

Tapas i København med smag af det ægte Spanien

Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, og vi laver faktisk alt vores tapas helt fra bunden. Du kan derfor altid være sikker på en fuldendt oplevelse, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Hos os har vi gjort tapas på Vesterbro til en helt særlig oplevelse, så du kan slappe af og lade dig indhylle i den spanske stemning og atmosfære.

 

Tapas på Vesterbro? Bestil bord i dag

Hos Tapas Huset er vi ikke i tvivl: Hvis du søger smagfuld og veltilberedt tapas på Vesterbro, så er det hos os, du skal bestille bord. Det kan du både gøre ved at ringe til os på 23 90 90 19 eller ved at udfylde formularen her på siden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til tapas på Jernbanegade 4 lige midt i København.

Sidebar
Clear
Cache