Vegetar restaurant i København – Vegetarisk tapas hos Tapas Huset

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

Hos Tapas Huset har vi noget for enhver smag, og er du vegetar, skal du ikke snydes for spanske smagsoplevelser og ægte middelhavsstemning. Er du på udkig efter en vegetar restaurant i København, kan du roligt booke et bord hos os, da vores store menukort er fyldt med skønne vegetar tapas-retter, der er perfekt til deling, når du skal hygge med venner, familie eller kollegaer. Få mere at vide om vores vegetariske udvalg her på siden.

Vegetariske tapasretter med masser af smag

I Spanien er der en lang tradition for at lave smagfulde retter uden kød, særligt når det kommer til tapas-traditionen. Derfor har vi her hos Tapas Huset også masser at byde på, når det kommer til kødfrie retter. Alle retter er lavet med en stor kærlighed for det spanske køkken og de madtraditioner, der har været med til at forme køkkenet. Det betyder, at du hos os kan forvente en autentisk madoplevelse med fokus på smagen, håndværket og råvarerne.

Fra vores menu kan du blandt andet glæde dig til at prøve den klassiske Menchego-ost, saltede Padron peberfrugter, Tostadas, de velkendte Patatas Bravas, cremet grøntsagssuppe og sprøde salater.

Hertil kan du naturligvis vælge mellem nøje udvalgte cavas, iskold sangria, spanske øl samt et imponerende vinkort.

Vegetar restaurant i København?

– Kom ind til Tapashuset & oplev ægte spansk atmosfære

Vi har gjort os stor umage for at skabe en restaurant, der favner den spanske kultur og atmosfære. Her kan du opleve autentisk middelhavsstemning midt i Københavns pulserende centrum.

Er du fristet, og har du lyst til at prøve en alternativ vegetarrestaurant i København? Så skal du prøve vores smagfulde tapas anretninger. Book bord her på siden eller ring til os på 23 90 90 19. Nos vemos!

Sidebar
Clear
Cache