Vinsmagning i København – bliv klogere på spansk vin hos Tapas Huset

Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 - 22.00
Torsdag:17.00 - 22.00
Fredag:17.00 - 22.00
Lørdag:17.00 - 22.00
Søndag:Lukket

Hos Tapas Huset arrangerer vi med løbende mellemrum events med fokus på spansk mad, drikke og kultur. Vores hjerter banker nemlig for Spanien, så det er helt oplagt at kunne tilbyde vores kunder mere end et lækkert og autentisk måltid mad. Derfor tilbyder vi blandt andet vinsmagning i København, hvor du kan få en grundlæggende viden om Spaniens delikate vine.

Vores arrangementer er for alle, og kan nemt kombineres med en lækker omgang tapas. Kom ind til Tapas Huset og oplev en aften i Spaniens tegn.

Uformel vinsmagning nær Frederiksberg

Vi gør os stor umage for at skabe nogle afslappede og uformelle events, hvor alle kan være med. Vores arrangementer er både for dig, der ønsker at overraske kæresten eller familien med en hyggelig aften ude, eller for dig, der vil overraske kollegaerne eller studiegruppen med en social aktivitet, hvor I samtidig bliver lidt klogere på vinlandet Spanien.

Vinsmagning på Vesterbro, nær Frederiksberg

Du behøver altså ikke at være ekspert i spanske vine for at være med til en vinsmagning hos os i København. Vi arrangerer løbende hyggelige events, så hold øje med siden her, hvis du længes efter en aften fyldt med spansk atmosfære samt god mad og drikke. Inden vores vinsmagning på Vesterbo anbefaler vi, at du bestiller bord til en omgang lækker tapas. På den måde får du en helstøbt oplevelse i vores rustikke lokaler i Jernbanegade.

Link her for at se vores menu med traditionelle spanke retter.

Salsa-timer i København – få en sjov oplevelse i hjertet af København

Vi tilbyder også andre arrangementer udover vinsmagning i København. Vi arrangerer også salsa-timer i København for alle, der har lyst til at prøve kræfter med den spanske dans. Kom ind og få lidt sved på panden, mens du har det sjovt. Vi arrangerer salsa-timer i København for alle, så tag kæresten familien eller kollegerne under armen og få en aften, I sent vil glemme.

Vinsmagning i København? Så meld dig til vores næste arrangement på 23 90 90 19 – vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften!

Sidebar
Clear
Cache