Måltidskasser er det nye hit blandt danskerne

Måske har du hørt om måltidskasserne. Og nej, vi taler ikke om de madpakker, du smører til dine børn, så de kan få noget at spise i instutionen. Det handler om maden i hjemmet. En …

Måske har du hørt om måltidskasserne. Og nej, vi taler ikke om de madpakker, du smører til dine børn, så de kan få noget at spise i instutionen.

Det handler om maden i hjemmet.

En måltidskasse er en kasse med lækre råvarer og eksklusive opskrifter (eller blot dem, du kender), der hver uge leveres til din dør. Måltidskassen indeholder mad til udvalgte dage på ugen, eller hele ugen, alt afhængigt af hvad du ønsker dig.

Måltidskassen er en fremragende måde at spare tid og energi i ugens løb. Og hvis du ikke har prøvet måltidskasseløsningen endnu, så bør du overveje at hoppe med på vognen. Du kan med fordel besøge en sammenligning af måltidskasser, som siden her levererer.

Oplev de mange fordele med måltidskasser

Der er mange fordele ved at købe sig ind i en måltidskasse-løsning. Herunder lister vi nogle af de fordele, vi personligt er vilde med.

Du får mere tid og energi

En af de primære fordele ved måltidskasser er, at du får mere tid og energi i hverdagen til alt det, du gerne vil bruge tid på. Måltidskasserne sparer dig nemlig for alt arbejdet, der ligger i at skulle planlægge ugens indkøb og aftensmad, samt for køen ude i supermarkederne.

Hvad du vil bruge den ekstra tid og energi på er helt op til dig. Om det er hygge sammen med familien, en tur i svømmehallen, lidt ekstra tid til dine projekter – eller om I bare trænger til at komme i bund med alle de praktiske opgaver derhjemme. 

Ekstra tid og energi er noget af dét, de fleste lægger vægt på, når de har valgt at prioritere måltidskassen som en løsning derhjemme.

Du slipper for impulskøb

Mange ser umiddelbart måltidskasserne som en lidt pebret løsning. Du kommer nemlig til at betale en smule ekstra for den tid, der går med at planlægge måltidskasserne, og pakke varerne sammen. Og så er der selvfølgelig også betalingen, der skal ligge for leveringen til din dør.

Men faktisk kan en måltidskasseordning også spare jer for penge. For I slipper nemlig for impulskøbene, når I alligevel ikke har brug for at tage ud og handle ind til aftensmaden. Og den ekstra tid, som I sparer, gør det på samme tid også muligt at tage en smule overarbejde med god samvittighed, hvis I har lyst til det.

Du får nye retter hver uge

En af de øvrige fordele ved en måltidskasseordning er, at retterne, som I får leveret til, varierer fra uge til uge. Der er altså masser af muligheder for at eksperimentere med nye retter – og det giver både sjov i køkkenet og ekstra hygge omkring bordet, når der skal spises. Varieret mad er i øvrigt også sundt og godt for kroppen – og det får I helt automatisk, når I får leveret måltidskasser.

Måltidskassen kan også indeholde råvarer til tapas

Noget af det, som vi selvfølgelig er særligt vilde med her hos Tapashuset, er tapas. Og måltidskasserne indeholder også ingredientser til tapas-retter i ny og næ.

Pølser, ost, brød og pesto – og alt det andet, der hører sig til tapas-retterne. Jo, det hele kan I få med i måltidskassen, når I skriver jer op. Hvornår det bliver tid til tapas ved I ikke altid – så lad det være en god overraskelse, når kassen kommer med tapas.

Ingredientser og madplaner til alle madelskere

Måltidskasser indeholder varieret mad fra uge til uge. Men det betyder ikke, at du ikke har nogen indflydelse på hvad indholdet i måltidskassen er.

Måltidskasser kan bestilles til alle typer af diæter og præferencer. Om du er til de klassiske, danske retter, vegetarisk mad, eller om du har gluten-allergi – jo, alle hensyn kan tages, hvis du tager dig tid til at lede efter de rette måltidskasser til dig. Så er der ingen undskyldninger for ikke at prøve.

En udfordring med mange diæter er, at man ikke får varieret maden nok. Det bliver hurtigt til gentagelser af alle standard-retterne. Men med måltidskasser er det igen på tide at få eksperimenteret i køkkenet, og (gen)opdage alle de fantastiske variationer og muligheder, der er for at variere maden. Også selvom du spiser restriktivt, når det gælder konkrete fødevaregrupper.